آخرين اخبار

9 فروردين 1399
راه‌اندازی آزمایشگاه کووید19 در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ زوج متحصص پیشگامِ تشخیص کرونا در استان
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: بر اساس وعده‌ای که به مردم استان دادیم پس از تجهیز و آماده شدن فضای فیزیکی از امروز شنبه 9 فروردین آزمایشگاه تشخیص ویروس کووید 19 در استان شروع به کارکرد.

9 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
سه نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۶۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی ۶۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: سه نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

8 فروردين 1399
بهبودی ۶۱ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر/ تأیید یک مورد جدید

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی ۶۱ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: یک نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

7 فروردين 1399
توسط موسسه خیریه رستمی صورت گرفت؛
اهدا 410 میلیون ریال هدیه به پرسنل بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر

410 میلیون ریال هدیه به پرسنل بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر توسط موسسه خیریه رستمی اهدا شد.

7 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
۴ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: ۴ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

6 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
بهبودی ۵۸ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر/ سفیر مرگ و بیماری برای هم‌وطنان نباشید

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان تاکنون ۵۸ نفر از آنان با حال عمومی خوب ترخیص شده و در قرنطینه خانگی هستند.

6 فروردين 1399
فرماندار شهرستان گناوه:
نقاهتگاه بیماران کرونایی در گناوه فعال شد

فرماندار شهرستان گناوه گفت: سالن ۹ دی که به منظور نقاهتگاه بیماران کرونایی پس از طی دوران بستری در بیمارستان در نظر گرفته‌شده بود، فعال شد.

5 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
۵ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۵۸ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی ۵۸ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: پنج نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

4 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
۷ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۵۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی ۵۲ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۷ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

4 فروردين 1399
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه:
تجمع افراد غیرمسئول در پایگاه‌های تب سنجی ورودی شهرها باعث اختلال در کار می‌شود

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تجمع افراد غیرمسئول در ایستگاه‌های ورودی شهر و روستاها باعث اختلال در کار پرسنل پایگاه‌های بهداشتی و افزایش خطر انتقال بیماری کرونا می‌شود.

3 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
لیست آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان بوشهر تغییری نکرده است / بهبودی ۴۷ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: بر اساس اعلام رسمی وزارت بهداشت تا روز یکشنبه سوم فروردین ۹۹ لیست آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان بوشهر تغییری نکرده است.

2 فروردين 1399
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
ثابت ماندن لیست آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان بوشهر/ بهبودی ۴۶ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: بر اساس اعلام رسمی وزارت بهداشت تا روز شنبه دوم فروردین ۹۹ لیست آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان بوشهر تغییری نکرده است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
یک نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۴۴ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی ۴۴ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: یک نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

سال جدید در کنار مدافعان سلامت استان بوشهر به روایت تصویر
دکتر سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، لحظه تحویل سال 1399 با حضور در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر سال جدید را به مدافعان سلامت در این مرکز تبریک گفت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت آغاز سال جدید
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی ضمن ادای احترام به شهدای عرصه سلامت، آغاز سال 99 و نوروز باستانی را به جامعه دانشگاهی استان تبریک گفت.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
۱۰ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۴۰ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی ۴۰ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۱۰ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

چگونه سلامت روان بزرگ‌سالان در مواجهه با اخبار مربوط به کرونا ویروس راحفظ کنیم؟
شیوع بیماری کرونا ویروس می‌تواند ترسناک باشد و سلامت روان بزرگ‌سالان را تحت تأثیر قرار دهد، با انجام برخی اقدامات می‌توانیم سلامت روان آن‌ها را تقویت کنیم.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
۴ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ بهبودی ۳۱ نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر

با اهدای خون ما را در مبارزه با کرونا در استان بوشهر تنها نگذارید/ گزارش تصویری

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: با اهدای خون ما را در مبارزه با کرونا در استان بوشهر تنها نگذارید.

حمایت ویژه از طرح‌های تحقیقاتی و فناوری مرتبط با ویروس کرونا یا کووید 19
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آمادگی دارد از طرح‌های تحقیقاتی با موضوع ویروس کرونا و کووید ۱۹ در قالب گرنت پژوهشی و به‌طور ویژه‌ای حمایت کند.

<< اخبار اسفند اخبار فروردین >>
آرشيو اخبار