معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد:
انجام تست تب سنجی ویروس کرونا از مسافران در شهرستان‌های استان بوشهر

9 اسفند 1398
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام تست تب سنجی ویروس کرونا و بررسی وضعیت مسافران در شهرستان‌های استان توسط اکیپ‌های بهداشتی خبر داد.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان اظهار داشت: به منظور حصول اطمینان از جلوگیری انتقال بیماری از استان‌های هم‌جوار اکیپ‌های بهداشتی در تمامی شهرستان‌های استان به ویژه شهر بوشهر اقدام به تب سنجی و بررسی مسافرین کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تب سنجی و بررسی وضعیت بهداشتی مسافرین در حال انجام است بیان کرد: اکیپ‌های بهداشتی به صورت مستمر در حال انجام این کار هستند.
دکتر خواجه‌ئیان اضافه کرد: در تمامی مبادی ورودی ازجمله فرودگاه بوشهر توسط اکیپ‌های بهداشتی تب سنجی و بررسی مسافرین صورت می‌گیرد.
وی تصریح کرد: با تصویب مدیریت بحران استانداری و ابلاغ استاندار بوشهر کلیه مسافرین ورودی به استان در مبادی ورودی توسط همکاران هلال‌احمر استان از لحاظ وجود علائم این بیماری مورد برسی قرار می‌گیرند.
دکتر خواجه‌ئیان یکی از راه‌های انتقال ویروس کرونا را قلیان دانست و گفت: ویروس از طریق قطرات تنفسی به محفظه آب قلیان منتقل‌شده و زنده می‌ماند و هنگامی‌که نفر بعدی اقدام به استفاده از همان قلیان می‌کند در خطر ابتلا به ویروس قرار می‌گیرد، نکته بسیار مهم این است که تعویض سَری قلیان هیچ نقشی در عدم انتقال بیماری نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه مدیریت پیشگیرانه تنها راهکار مقابله با ویروس کرونا است اضافه کرد: در نتیجه مراقبت‌های انجام‌شده توسط پرسنل تلاشگر حوزه سلامت استان بوشهر، تاکنون مورد مثبت بیماری در استان نداشته‌ایم.
دکتر خواجه‌ئیان با تأکید بر اینکه هیچ‌کس از ابتلا به این بیماری مصون نیست افزود: با توجه به شناسایی موارد مثبت در استان‌های همسایه از جمله خوزستان، فارس و هرمزگان حفظ هوشیاری و بکار گیری دقیق اصول بهداشتی توسط هم استانی‌های عزیزمان لازم و ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: اکیپ‌های بهداشتی بر اساس مصوبه مدیریت بحران، برای پیشگیری از ترویج ویروس کرونا اقدام به جمع‌آوری قلیان‌ها در شهرها و روستاها کرده‌اند.

انتهای پیام/م.غ 1023

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید