رویداد دو روزه‌ی How To Apply

باسلام و عرض ادب
كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی بوشهر، با هدف ارتقا جايگاه پژوهشی دانشجويان عزيز، كارگاه منطقه‌ای و دو روزه How To Apply را برگزار خواهد كرد.

📝 محورهای اين كارگاه به شرح زير می باشد؛
١. نحوه‌ی ارائه‌ی درخواست های تحصیلی و کاری به مراکز داخلی و خارجی
٢. نكات لازم جهت افزايش رجوع و بازديد از مقالات علمی چاپ شده
٣. نحوه تنظيم و نگارش رزومه علمی(CV)
٤. نحوه انتخاب مجله مناسب براي چاپ مقالات علمی
٥. نكات نگارشی و مبانی نويسندگی در مقالات علمی
٦. نكات كليدی ارائه موثر مطالب علمی در همايش ها و سمينارها

مدرس: دکتر کیانمهر عالی پور

دریافت فایل رزومه

📍 شركت در كارگاه برای تمامی دانشجويان قطب٥ (بوشهر، بندرعباس، شيراز، ياسوج، فسا، جهرم، لار ) ازاد بوده و هزينه هاي ثبت نام به شرح زير می‌باشد:

فارغ التحصیلان و دانشجویان بومی اعضای هیئت علمی دانشجویان غیر بومی با احتساب اسکان
ثبت نام زودهنگام تا تاریخ 5 آبان ماه 90 هزار تومان 200 هزار تومان 140 هزار تومان
ثبت نام دیر هنگام تا تاریخ 15 آبان ماه 130 هزار تومان 240 هزار تومان 180 هزار تومان

❗نكته١: طبق برنامه اين كارگاه از ساعت ١٣ روز چهارشنبه ٢٩ ابان ماه شروع و تا بعد از ظهر پنجشنبه ٣٠ابان ماه ادامه خواهد داشت .

❗نكته٢: اسكان مورد نياز جهت دانشجويان غيربومی در نظر گرفته شده است.

❗نكته٣: نام نويسی در فرم ثبت نام به منزله ثبت نام قطعی شما نبوده و حضور شما پس از پرداخت هزينه به شماره كارت درج شده در انتهاي پيام و ارسال فيش واريزی به شماره 09134610561، قطعی خواهد شد.

❗نكته٤: ظرفيت اين كارگاه با هدف بالا بردن كيفيت برگزاری، كاملا محدود خواهد بود.

❗نكته٥: هزينه های ثبت نام شامل؛ پذيرايی ميان وعده، صبحانه، ناهار ، پكيج و صدور گواهی و ايدی كارت خواهد بود.

❗نكته٦: ثبت نام برای فارغ التحصيلان سراسر دانشگاه هاي قطب ٥ نيز مقدور بوده و با توجه به بومی و غيربومی بودن ايشان هزينه ها مانند دانشجويان در حال تحصيل، محاسبه خواهد شد.

برای ثبت نام کلیک کنید

شماره کارت جهت واریز هزینه ثبت نام: 5859831110243069 به نام احسان قربانی