راه کار های نوآورانه در چالش های فناوری زیستی ( نوزیست )

با سلام و احترام
مرکز نوآوری و توسعه فناوریهای زیستی و سلامت شریف قصد دارد تا رویدادی در حوزه بیوتک و سلامت برگزار نماید. این رویداد با عنوان "راهکارهای نوآورانه در چالشهای فناوری زیستی(نوزیست)" و با مدیریت جناب آقای دکتر محمدمعید ملکزاد و مشارکت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت فناوری وزارت بهداشت برگزار میشود. هدف برگزاری این رویداد شناسایی چالشهای صنعت بیوتک در حوزه تجهیزات و ملزومات تولید و معرفی و شناسایی نخبگان و نوآوران در حوزه تجهیزات و ملزومات بیوتک و سلامت است و ایجاد بستری که نخبگان و نوآوران ایدهها و نوآوریهای خود را در راستای حل این چالشها معرفی و به نمایش بگذارند.

‼️ دانشجویان علاقمند به ارائه ایده، جهت شرکت در این رویداد، هماهنگی های لازم را با کمیته تحقیقات دانشجویی و یا مرکز رشد زیست فناوری (دکتر جواد زاده) انجام دهند.

متن نامه و پوستر به پیوست می باشد.

تاریخ بروز رسانی:   18 خرداد 1398