فراخوان جایزه آموزشی

10 ارديبهشت 1398

بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر یک مؤسسه عام‌المنفعه توسعه محور در استان بوشهر است که بخشی از مأموریت خود را حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد محروم استان بوشهر تعریف نموده است. این بنیاد قصد دارد هر سال جوایز تحصیلی به تعدادی از دانشجویان مستعد و نخبه اعطا نماید، طوری که این دانشجویان هیچ دغدغه‌ دیگری به جز تحصیل نداشته باشند و با آرامش خاطر به کسب علم و دانش بپردازند و قلّه‌های رفیع علم را فتح نمایند. تا ان‌شاء‌الله پس از فراغت از تحصیل فردی تأثیرگذار در چرخة مدیریت میهن عزیزمان باشند.

در همین راستا، بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر طرح جایزه علمی امید آفرین را پایه گذاری نموده است که این طرح در مرحله پایلوت برای حمایت از حداقل 40 نفر از دانشجویان مستعد استان بوشهر شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های تراز اول کشور مورد نظر قرار گرفته است.

تاریخ بروز رسانی:   10 ارديبهشت 1398