ثبت نام WorkShop 0 -100 - دوره دوم

با سلام خدمت همراهان هميشگي كميته تحقيقات دانشجويي 🌸
با توجه به اهميت پژوهش و ضرورت اموزش عملي دانشجويان، كميته تحقيقات دانشجويي بوشهر تصميم به برگزاري دومين وركشاپ از سري وركشاپ هاي از صفر تا صد پژوهش دارد.

💎 با توجه به استقبال شما عزيزان از وركشاپ اول پروپوزال نويسي و درخواست شما براي تكرار اين رويداد، "دومين وركشاپ" اين مجموعه نيز با كارگاه پروپوزال نويسي دنبال خواهد شد.

🖇در برنامه پيش رو، چهارشنبه ٢١ فروردين ماه كارگاه تئوري پروپوزال نويسي با تدريس اساتيد بزرگوار هيات علمي، برگزار خواهد شد و شركت براي عموم دانشجويان رايگان و آزاد در نظر گرفته شده است.

🖇كارگاه عملي پروپوزال نويسي نيز در قالب كار تيمي، پنجشنبه ٢٢ فروردین ماه از ساعت ٧:٣٠ صبح الي ١٨ بعد از ظهر برگزار خواهد شد . ظرفيت اين كارگاه بسيار محدود بوده و هزينه ثبت نام نيز ٣٠هزار تومان مي باشد💸

در اين كارگاه شركت كنندگان در قالب تيم هاي
٤نفره با راهنمايي منتورگروه، نوشتن پروپوزال را از صفر تا صد اغاز خواهند كرد📝

پس اگر به نوشتن پروپوزال علاقه داريد، با ما همراه باشيد .

از صفر تا صد پژوهش با شما هستيم✔️

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.